USB csatlakozók ki- és bekapcsolása - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - SolarPC

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

USB csatlakozók ki- és bekapcsolása

Hasznos cikkek
„Hogyan tudom illetéktelenek elől letiltani a laptopom USB portjait? Van bármilyen program, amivel ki- vagy bekapcsolni tudom az USB csatlakozókat? Esetleg jelszóval ellátni őket?”

Igen, létezik ilyen program és talán Te is ismered: úgy hívják, hogy Microsoft Windows. Jelszóval ellátni ugyan nem, de kapcsolni az USB csatlakozó működését tudod egy regisztrációs kulcs módosításával.
A regisztrációs adatbázisban (más néven Beállításszerkesztőben) való módosításokhoz rendszergazdai szintű jogosultság szükséges.
A regedit.exe használata nem egyszerű. Tudnod kell mit és hol keress és avatatlan kezek képesek helyreállíthatatlan károkat is okozni a rendszerben (kivéve, ha használod a visszaállítási pontokat, ami mindig komplett másolatot készít a regedit teljes tartalmáról).
Tehát itt hívjuk fel a figyelmed, hogy csak és kizárólag akkor állj neki, ha biztos vagy a dolgodban. Ellenkező esetben könnyen egy nem induló / nem működő Windows-al találhatod magad szemben. Mielőtt hozzányúlnál az értékekhez vagy futtatnád a lenti fájlokat mindenképp készíts kézileg egy rendszer helyreállítási pontot!
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz